Rexadmin Çaylak Kullanıcı
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 32 Nerden : TAHTIMDAN,SARAYIMDAN,HAREMİMDEN Kayıt tarihi : 16/08/08
| Konu: DÜNYADAN ARAFA Ptsi Ağus. 18, 2008 6:22 pm | |
| tutar yokluğa atar her gelen yeni gün dünü dağ dağa küsmüş,dağda olmuş kapris düşkünü karadelik korkusuzca açar çiçek kış günü herşeyi bilrsiin çözemezsin birtek üşkünü kimin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli başkasının yolu değil kendi safakların değerli iyi bir insan olamıyorsan eğer zalim hayatta sende o kötü adamlardan birisin elbet hissedersin biz seri diz hayrımız için her felaket anlamayız biz ordan oraya koşturan karıncalardan tek eksiğimiz eksiksiklimiz ve herzaman değildir fikrimizde zikrimizde bir,belki kırk yılda biriz eski günler geride kaldı duman duman oldu tüttü böyle büyüdü kız aldı hız..bir hastalık apansız söz altın süküt gümüş,dilini kopardı derviş kolera dermiş,sabreden muradına erermiş..
derdime gark oldum akşamdan sabaha yıllar ardıma sıra olmuş derdim var buhram var ağlaya ağlaya iki büklüm oldum ah halim vah kimimiz yolcu olur dünyadan tarafa suuuuuuuuus,çünkü çok konuşan çok hata yapar suuuuuuuuuus,cehaletinin alameti dilinin felaketidir
mutlu olma sevdasından vazgeç asıl mutluluk budur şerli suyu iç kudur,yarına ayıl hayıflan dünkü kadar küçük düşmedin sen hiç doğrusu insan unutkan,bugün büyük gün devam suya değene kadar elin kavurur tüm cismini alev ne kadar dayanırsan ateşe o kadar günah işle süküt altın sapını gümüşle.. dinlediğin bütün bu şarkı benden ihtiyacını al da kalk yerden yaban satar alan kullanmaz kullanan görmez dinle bu tabut,doğru ya hepimiz ölümü unuttuk böyle oldu,kafa tutma bırak ağla ağla gönlü dağlamaktansa alna hepsi yazıldılar kolera yoktur arkası,sade Rabba duasıdır kaskı kaçan ipin görünür arkası
derdime gark oldum akşamdan sabaha yıllar ardıma sıra olmuş derdim var buhram var ağlaya ağlaya iki büklüm oldum ah halim vah kimimiz yolcu olur dünyadan tarafa | |
|