Selamu Aleyküm,
Uzun bir suredir konusamadık,Inziva nın heyecanı,konserler derken sonunda sizinle 2 satırı paylaşabilecek olmanın rahatlığındayım...
Inziva'yı begenmenize çok sevindim,beklentilerinizi karşılayabildiğim için hatta birçoğunuzun beklentisinin üzerine çıkabildiğim için ayrıca mutluyum onemli olan bir şeyler üretebilmek değil ürettiğin şeyin sevilmesidir cunku uretenin mutlulugu da buna baglıdır...yani siz mutlu ben mutlu
Albumume tesekkur yazisi yazmamistim Track List grafigimi yapan yusuf emreye tesekkurumu bari burdan sunmak isterim..Yaptığınız yorumların hiçbirine cevap veremiyor olusumu bagıslayın basından beri bu durumdan rahatsizim ama bu deryaya yetismek zor is..sukur ki oyle.. esime beni sevdigin icin tesekkur ederim dedigim de bana cok gulmustu ama bu icimden gelen bir seydi tıpkı şuan oldugu gibi belki kulaga komik geliyor ama beni sevdiginiz icin tesekkur ederim daha once karsılasmadıgım sevgileri hic tanısmadıgım sizlerde bulmak ...gözlerimin parlaması...mutluluk...kalbe giren huzun...elektrik carpması,sacinin havaya kalkmasi:)
Marmaris ve Antalya'daki konser coskusu icin de kelimeler kifayetsiz sizlerden herhangi 1 i bin dinleyiciye bedel..ahalim gazla....mira gazla...
Malumunuz bar ortaminda sahne almiyoruz fakat bazi illerde yalnizca barda sahne imkani var bu nedenle Marmariste barin onune sahnemiz kuruldu ve icki satisi yapilmadi lakin konser zamanindan once icki satisi yapildigindan kimileri ickisinin dibini yudumlarken sahnede sarkilarimizi soyledigimizi farkettik ve anladik ki bu is de zor is:) o nedenle Bodrum Konserini iptal etmeye karar verdik bilet alan herkesle en kisa zamanda daha iyi sartlar da bulusmayi umuyoruz ve bizi anlayacaklarindan suphemiz yok.
Sago'nun 2. klibi Dusersem Yanarim inşaallah cok yakinda yayinda...gerçekten de klip olmus:) olmusla olmuse care yok derler :)Sago yine yapmıs diyeceksin:)
Ep 5 yolda o 5 kardesi çok seveceksin:)
turne yaklasiyor kavusmaya az kaldi.
Ekim'de gorusmek uzere
Sag ve selamette kal gel su derde huzne dal...
...Kolo...